Selamat Ulang Tahun, Bulek

Keterangan: Postingan ini sifatnya untuk KT (Kalangan Terbatas)

Bandung, 6 April 2011

Assalammualaikum, mbakyu! Ahh, judule bulek nang kene diceluk mbakyu, piye toh g konsisten. Haes, g peduli. Hm, opo yo, Din. Lali arepe ngomong opo. Padahal wingi wes tak pikir lho “Oke, aku arepe nulis koyok ngene koyok ngene, lalalala”. Lealah, dadakno pas arep nulis yo lali. Hahaha.

Selamat ulang tahun yo, Din. Suwuunn, suwuunn banget wes gelem dadi koncoku ket pertama kali mlebu TPB hari pertama. Eling g pas pertama awake dewe kenalan?

“Hee, namamu siapa?”

“Dina”

“Nana”

Preeettt, lek saiki dieling-eling coba. -____________-” Hahaha. Sinau bareng kalkulus, kuliah Bu Rieske bareng, bagi-bagi tips trik carane menghadapi zonk bareng *ngguyu kemekel* *ancene nduwe musuh bersama iku penting gawe mempererat persahabatan kok =))*, mlebu sipil bareng, nginep-nginepan, surprise pas ibuku teko nang kosanmu, dokter sing fotone ae sing ngganteng, magang bakrie, sego Bu Iko. Teko sing adekmu loro, pas Tante Ida meninggal, koyoke kabeh seneng susah dilakoni bareng.

Siji sing tak cekel teko hubunganku ambek awakmu, Din: Konco iku duduk wong sing nangdi-nangdi ngintil sakteruse, sing penting de’e onok pas awake dewe butuh, mboh iku seneng, susah, sampe ngesot-ngesot pun dilakoni.

Eling-eling magang, aku kok dadi eling rai melasmu pas dikeleki wong nang busway yo. *ngguyu maneh* *iki sakjane tulisan macam opo sih? g jelas pek, haha*

Pokoke selamat ulang tahun yo, mbakyuu. Tak dongakno awakmu sukses, dunia akhirat. Nemu wong sing apikan, paling g sakdurunge nemu wong iku awak dewe mengejar cita-cita sek. Delft be’e? AMIINNN. Sopo ngerti kan? =)

 

Koncomu sing paling jayus sak sipil,

Nana

Gambar: teko kene

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s